miercuri, 7 ianuarie 2009

Scapam de pet-uri?

Zilnic sunt aruncate 60 de milioane de sticle de plastic din care doar 14%din acestea sunt reciclate.In conditiile in care plasticul se degradeaza in 200 de ani de depozitare iar reciclarea acestuia emana gaze poluante, gasirea unei alternative la fel de ieftine care sa inlocuiasca celebrele pet-uri ar fi apreciata de toti oamenii.
Brandimage a venit cu un design 100℅ din hartie reciclabila. Modelul a castigat recent IDEA, Premiul international pentru excelenta in proiectare/design.Brandimage sustine ca sticla de hartie 360 va scadea consumul de energie pe parcursul intregului ciclu de viata al produsului.Sticlele de hartie sunt imbarcate in containere fabricate din carton ecologic. Inainte de a fi folosita, sticlei de hartie ii este data o forma plata, fapt care sustine mediul din punct de vedere al transportului.
Deocamdata recipientele din hartie reprezinta doar un concept, dar Brandimage spera sa lanseze produsul pe piata pentru a reduce numarul de sticle de plastic aruncate la gunoi.

Un comentariu: