miercuri, 7 ianuarie 2009

Mijoc de transport ecologic din material ecologic


Transportul este unul dintre cei mai importanti factori poluanti ai societatii actuale.sa mergem pe jos sau cu bicicleta este o modalitate de a diminua degradarea mediului.Ideia de a constiu o bicicleta functionabila din carton industial se dovedeste a fi cu adevarat geniala.Aceasta apartine lui Phil Bridge un student in varsta de 21 de ani, al facultatii de design industrial din cadrul Universităţii Sheffield Hallam. Studentul spune ca bicicleta este suficient de puternica pentru a sustine o greutate de peste 76 de kilograme si nu inmoaie daca este folosita atunci cand ploua.
Bicicleta facuta aproape in totalitate din materiale reciclabile si reciclate,utilizand parti mecanice reutilizabile poate fi folosita circa 6 luni.
Pretul scazut si calitatea foarte buna a cartonului din care este facut acest obiect sugereaza ca aceasta inventie poate deveni o afacere profitabla pe viitor si poate peste cativa ani cu totii ne vom plimba intr-o zi insorita sau ploiasa pe o bicicleta din carton.

2 comentarii:

  1. DAR SUPRAPONDERALII CUM FOLOSIM BICICLETA?

    RăspundețiȘtergere
  2. f buna ideea! Oare cat o costa o astfel de bicileta?sa vedem dc ar fi chiar convenabila, avand in vedere ca e garantata pe o perioada de doar 6 luni!

    RăspundețiȘtergere