miercuri, 7 ianuarie 2009

Sa invelim casa cu lana


In sfarsit oamenii si-au dat seama ca prin actiunile lor ce au ca scop cresterea confortului distrug planeta de care avem cu totii atat de mare nevoie.Pentru remedierea acestor greseli s-a incercat si inca se mai incearca inlocuirea vechilor obiecte poluante cu altele ecologice si in acelasi timp mult mai eficiente.Cum in ziua de astazi toti oamenii isi doresc locuinte cat mai spatioase si constructiile sunt un domeniu care se dezvolta tot mai mult ,gasirea unor materiale ecologice este un pas foarte important.Astfel izolatiile cu lana de oaie inventate de producatorul german Alchimea Naturwaren devine un foarte bun inlocuitor al polistirenului.
Lana de oaie este procurata foarte usor, tunderea fiind o necesitate pentru animale si deasemenea este o resursa inepuizabila.
Pe langa faptul ca este un foarte bun izolator termic atunci cand nu mai este folosita nu degradeaza mediul deoarece este un produs natural.
Asadar atunci cand va construiti o casa alegeti un sistem izolator ecologic si astfel va veti bucura de o mai buna pastrare a caldurii in imobil si deci de facturi mai mici dar veti putea fi multumiti ca faceti mai putin rau Pamantului bucurandu-va de noua locuinta.

Un comentariu:

  1. CU Lana? SI PULOVERELE LE FACEM DIN SINTETIC? O DOAMNE!Dupa ce ne-am batut joc de planetaacum suntem in stare de orice.

    RăspundețiȘtergere